Audi Servicerådgiver hos Dirksen – Audi Servicepartner Skanderborg

Har du erfaring som Servicerådgiver/værkfører og har lyst til at stå i spidsen for vores Audi team, så er det lige præcis dig vi søger.

Du kommer til at indgå i et erfarent team med dygtige kollegaer med mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

  • Daglig planlægning og styring af vores Audi mekanikerteam, heriblandt ordreoprettelse og fakturering
  • Du skal sætte dit præg på en fantastisk kunderejse, og dermed udvikle vores kundetilfredshed, via din rolle i frontlinjen.
  • Du skal optimere og udvikle vores processer, både i dit eget team, men også for hele værkstedet, i tæt samarbejde med resten af servicerådgiver teamet.
  • Og så finder vi sikkert på en masse andre spændende ting 

Hvem er vi?

Dirksen er en familieejet virksomhed med over 60 år på bagen, 50 medarbejdere og med afdelinger både i Skanderborg og Odder.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde vi leverer. Samtidig tror vi på, at det skal være sjovt at gå på arbejde og at ansvar for eget arbejde er med til at skabe en motiverende hverdag. For os er ansvar ikke noget man får, men noget man tager. Vi har med stolthed sendt vores tidligere kollega i denne stilling videre i drømmejobbet som eftermarkedschef, hos en bilforhandler i en anden by.

Vi forhandler og servicerer nogle af branchens stærkeste brands med både ŠKODA og Volkswagen i huset samt som autoriseret Audi Servicepartner.

Er du interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig. Ansøgninger behandles løbende og skal sendes til Servicechef Henrik Dalskov på hedas@dirksen.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Dalskov på tlf: 20 33 88 99